Veelgestelde vragen

Is niet alles duidelijk, of heb je nog wat vragen omtrent de producten? Bekijk hier onze antwoorden op vragen die we tegenkomen. Mocht er nog een vraag zijn die hiermee niet beantwoord wordt? Neem dan even contact met ons op.

Bezorgen

Wij laten onze booties bezorgen met DHL. Mocht u een levering in Nieuwegein willen, dan kunnen we deze persoonlijk bij u langsbrengen zonder bezorgkosten.

Onderhoud

Hoe maak ik de booties schoon? Nou dat is niet zo heel moeilijk: in de handwas in koel water. Verder moet je de booties NIET wringen, NIET strijken en NIET bleken. Dan blijven de booties het mooist.

Maten

Hoe zit dat nu precies met die maten, want baby's groeien snel.  De booties van 0-3 maanden heeft een binnenlengte van ongeveer 9cm. De 3-6 maanden heeft een binnenlengte van 10 cm  en die van 6-9 maanden heeft een binnenlengte van 11 cm. Heb je nu toch twijfels, of een baby met afwijkende maten, neem dan even contact met mij op.

Verzending

Alle booties worden in geschenkverpakking in een doos verzonden, zodat u ze op de beste manier kunt afleveren. Een impressie van deze verpakking kunt u zien op deze pagina.

Gemaakt in een niet-rokers huis en geen huisdieren.

Materiaal

Elk paar is gehaakt met de hand van 100% katoenen draad van uitstekende kwaliteit en zachtheid. Ze zijn ideaal voor het beschermen van de meest delicate voetjes en omdat ze gemaakt zijn van katoen, zijn ze ademend op hetzelfde moment.